talentenspel

zin

Het Talentenspel geeft je op een speelse en diepgaande manier inzicht in je talenten en hoe je deze kunt inzetten bij wisseling van baan/studie of andere veranderingen. Het geeft je antwoorden op vragen, inspiratie en richtingsgevoel!

Je speelt het Talentenspel met verschillende sets kaartjes op 2 spelborden, het Wereldbord en het Levensboombord, altijd onder begeleiding van een gecertificeerde Talentencoach.

Een individueel traject bestaat meestal uit 3 of 4 sessies van 2,5 uur.
Je kunt het Talentenspel ook komen spelen met een partner voor verdieping van je relatie, of deelnemen aan een groepsworkshop. Speciaal voor jongeren is er Jong Talent.

Het Talentenspel kan ook online gespeeld worden.

Zie voor meer informatie ook www.talentenspel.nl.

Artikel Happinez: Laat je talenten bloeien!nSlang vliegerg Talent
zin
zin
Jong Talent
is een variant op het Talentenspel speciaal ontwikkeld voor jongeren vanaf 11 jaar.

Het spelen van Jong Talent geeft je op een snelle en speelse manier inzicht in je talenten en hoe je deze kunt inzetten bij bijvoorbeeld studie- en beroepskeuze, faalangst of andere dingen die je als jongere bezighouden. Het spel geeft je duidelijkheid en zelfvertrouwen!

Je speelt Jong Talent met verschillende sets kaartjes op 2 spelborden, het Nautilusbord en het Piramidebord, altijd onder begeleiding van een gecertificeerde Jong Talentencoach.

Een traject bestaat meestal uit 2 sessies van zo’n 1,5 uur, met daarnaast een voor- en nagesprek met ouders en/of mentor.

Zie voor meer informatie ook www.jongtalentenspel.nl.
Artikel Den Haag Centraal: Spel maakt jeugd bewust van talent.

Strandvondst460
zin

Je talenten leven is een toevoeging op het Talentenspel en Jong Talent.
Het helpt om met je talenten en je missie in het dagelijks leven in actie te komen. Het is erop gericht om inzichten en doelen te concretiseren en te vertalen in praktisch handelen en doen.

Het werken met dit spel levert inspirerende, zingevende en motiverende activiteiten!

zin
Het Talentenspel is ontwikkeld door Willem Glaudemans, Jong Talent in samenwerking met Ofkje Teekens en Willem Hanhart. Je Talenten Leven is ontwikkeld door Willem Hanhart.

Zeebodem460
zin