workshops

8, zin

De geplande workshops gaan niet door vanwege de Corona-maatregelen.

 

Workshops in het kader van de Week van de Mobiliteit*
‘Verbinden met je oorspronkelijke talenten’

Wil jij graag werken vanuit je talenten en je levensmissie? Wil jij je natuurlijke plek in het geheel innemen en werken met plezier, vitaliteit en creatiekracht?
In deze workshop verbind je je met je diepere talenten en krijg je meer inzicht in hoe deze elk hun rol hebben bij het vormgeven van jouw unieke levensmissie.

workshop ts regentenkamers
Regentenkamers, Jansstraat in Haarlem

We werken met het Talentenspel (ontwikkeld door Willem Glaudemans), dat onder andere gebaseerd is op archetypische talenten uit sprookjes en mythen, de 4-elementenleer en de Kabbala levensboom. Via imaginaties krijgt je innerlijke wijsheid alle ruimte, zodat jij vervolgens bewust richting kan geven aan de inzet en ontwikkeling van jouw natuurlijke talenten.

Door: talentencoaches en loopbaanbegeleiders Josefien Croese en Simone Beemsterboer.

Regentenkamers, via Jansstraat 40 te Haarlem, van 9:00 tot 12:00 uur. Jaarlijks in mei/juni, vanaf 2014. Per workshop is er plaats voor 8 deelnemers.

* Deelnemende organisaties oa: de gemeenten Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmermeer, Heemstede, Over-Gemeenten, Purmerend en Zandvoort, daarnaast het Noord-Hollands Archief, Politie Noord-Holland en de Veiligheidsregio Kennemerland.

Riet460

Creatieve talenten-workshop (1 dag)

Zoek je inspiratie? Ben je toe aan verandering? Sta je op een kruispunt in je leven?

In deze workshop krijg je meer inzicht in jouw unieke talenten en hoe je deze kunt inzetten om je toekomst vorm te geven op een manier die het beste bij jou past.

Via het Talentenspel krijg je op een speelse en diepgaande manier helderheid en richtingsgevoel over de volgende stap op je pad. Je werkt met het ‘wereldbord’ en het ‘levensboombord’.

We gaan ook beeldend aan de slag. Tekenmaterialen zijn aanwezig. Je hebt geen tekenervaring nodig.

We spelen het Talentenspel op een inspirerende plek!
Doe je mee?

Je kunt mailen of bellen voor meer informatie.

Meertje#1-460